Hvorfor vinder horde altid på Battlegrounds?

Forklaringen er faktisk ret simpel: Fordi færre spiller horde. Færre spillere betyder mindre kø til Battlegrounds, mere kamperfaring, flere honor belønninger og mindre frustration.

Alliance spiller som fodboldspilleren, der hele tiden er ude med skader og aldrig får rigtig kamperfaring. Horde er derimod hele tiden på banen, og det fører i sig selv til endnu større entusiasme. Effekten er selvforstærkende: De gode PVP-spillere laver horde karakterer for at spille endnu mere PVP.

Jeg har bemærket, at PVP-køen er længere på et RP-realm end på et normalt realm. Også dette kan begrundes med, at endnu flere spiller alliance på RP-servere, fordi det er nemmere at identificere sig med alliance, hvilket man i højere grad skal i et rollespilsmiljø.

Næste gang laver jeg en horde…

Et vip med hjelmen til Wowinsider. Se i øvrigt diskussionen her, hvor argumentet bliver kraftigt udfordret.

2 Responses to Hvorfor vinder horde altid på Battlegrounds?

  1. Lasse H siger:

    Hva satan har du røget ? .. der er mange flere hordes end der er alliance. alliance er små søde børn under 12 som spørg deres far hvad der står i deres quests… Hordes derimod er folk over 14 som er blevet konfimeret og har exp…. Tænk før du skriver fremover

  2. Er der flame-baiting eller en seriøs kommentar, du kommer med dér?

    Under alle omstændigheder tager du fejl. Den generelle ratio mellem Alliance og Horde er 1.3:1, selvom det naturligvis varierer fra realm til realm.

    Det er muligt, at der netop på dit realm er flere horde end alliance, eller er det måske den høje alder og store modenhed på horde-karaktererne, der får dem til at fylde mere i billedet?

    Tænk før du kommenterer fremover.

Skriv en kommentar